1e Internationale FEI wedstrijd

🇳🇱 CDI Exloo 🇳🇱

Wat een prachtig internationaal 🇳🇱 debuut voor Tessa van Hemert! Donderdag de landenproef gereden met een superscore van 67,7% 😱💪😍. Vandaag de individuele proef gereden en die ging echt niet zoals we zouden willen toch nog 65,09%. Wij zijn super tevreden met dit resultaat nadat Tessa en Surprise nog maar zo kort een combinatie zijn. Nu lekker door oefenen voor de volgende wedstrijd. 
We blijven hier gezellig nog om morgen de Nederlanders aan te moedigen die de kür mogen rijden. 💪🇳🇱💥

Alisia verkocht

Lieve lieve allerliefste Alisia wat gaan wij jou missen! Je was mijn oogappeltje mijn aller knapste pony ooit. De diva van stal en de allerliefste. Met Tessa van Hemert als 4 jarige pony begonnen in de B en nu als 6 jarige Z2 dressuur. Samen alles geleerd je werkte altijd mee een deed altijd je best. Toen je kwam was je n echte lastpak op stal, in de Trailer, met opstappen je hebt zoveel geleerd. Je bent van n lastig diva een keurig nette prinses geworden die graag n koninklijke behandeling wenst. Eigenlijk wilde we je nog lang niet kwijt maar na de komst van Surprise werdt je n beetje tweede keuze en dat verdiende je echt niet. Je hoefde niet weg dus mocht je alleen naar een heel speciaal nieuw baasje anders zouden we je gewoon houden. 
Betere baasjes hadden we niet kunnen vinden voor jou Sterre Henskens en Marleen Henskens zijn zo lief voor jou en je komt zeker nooit iets te kort bij hun. En met de fantastische begeleiding van Anne & Lotte Meulendijks erbij komt het helemaal goed. 
Lieve Alisia we zullen je nooit vergeten voor altijd in ons ❤️ 😢!

Noordhof's Surprise

Wat kan het soms onverwacht snel gaan, zojuist bij ons op stal gekomen !! De NF kampioenshengst Noordhof's Surprise 😍 Wat een geweldige en unieke kans voor Tessa van Hemert!
Hij is Z2 Fei dressuur, onlangs nog Gelders kampioen Z2 en scoorde op Outdoor Gelderland boven de 71% met Tatum Knoop
Wij hebben er heel veel zin in om met deze geweldige en lieve pony internationaal te gaan knallen 💪🍀!

Bedankt Gertie Spijkers voor het vertrouwen in ons!
Wij zijn jullie heel dankbaar! 
Tatum Knoop wij gaan heel goed zorgen voor Sup ❤️!

Bono verkocht

Lieve Bono, Wat hebben we veel plezier met je gehad, om je gelachen, en wat heb je Tessa veel geleerd. Soms konden we je wel wat doen zo eigenwijs was je dan. Al 18 jaar maar nog topfit en het lijf en beentjes van een 8 jarige , nog altijd spelen en gek doen in de wei. Ik noemde je altijd ouwe gek. De moeilijke proeven en lange lessen was je helemaal zat, maar echt helemaal niks doen is ook echt niks voor jou. We hebben en top adresje voor je gevonden waar je oud mag worden en nooit meer weg hoeft. Bij een heel lief meisje van 8 jaar die veel van je kan leren. Gewoon lekker 3x per week rijden en verder lekker in de wei bij hun aan huis. Wij hebben jou daar met een gerust hart en heel fijn gevoel achter gelaten vandaag.

Dag lieve Bono bedankt voor al je liefde en leerzame lessen!! ❤️😘😢#vooraltijdinonshart

Alisia dagkampioen op de NF regiokeuring Oost/Zuid/West

❤️Fantastisch❤️, onze 6 jarige Alisia (Orlando x Justice h.r) wordt dagkampioen op de NF regiokeuring Oost/Zuid/West in Wamel! 
In de ochtend is ze los in de baan beoordeeld met de volgende punten:
80 pnt de stap 75 draf 85 galop 80 houding 
85 exterieur 80 dressuurpony
Ook won Alisia samen met Tessa de grote rubriek bestgaande rijpony!
Ik ben een hele trotse eigenaresse van de allerliefste en knapste pony. 
Ook wil ik de fokkers Familie Timmer feliciteren met het fokken van deze geweldige pony !
Op naar de CK einde van deze maand!

Nieuw toekomst paard - Sir Brightling

Soms worden dromen werkelijkheid. 😍 Vandaag is ons nieuwe paard gebracht waarmee Tessa denk ik een hele leuke toekomst tegemoet gaat. 
Ufo was eigenlijk niet te koop daarom ben ik Karin Visser extra dankbaar dat wij haar oogappeltje mochten kopen!! Carlijn Dijk ik weet hoe lastig dit voor jou is, bedankt voor je begrip en je hebt nu al een super fijn paard van Ufo gemaakt! 😘
Ik ga er samen met Tessa voor zorgen dat jullie trots zullen zijn op hem. 💪❤️
Ufo zijn wedstrijdnaam wordt Sir Brightling. Een prachtig paard voor de toekomst!
Zonder mijn lieve man Ed en mijn lieve broer Klaas Bergsma was dit nooit mogelijk geweest. Bedankt dat jullie samen onze dromen waar hebben gemaakt! 😘❤️

Bono S.

Op 8 maart kreeg ik een nieuwe pony erbij. Een hele lieve en fijne Z2 dressuur leermeester zijn naam is Bono S.
Ik denk dat ik heel veel plezier ga hebben met hem.

3e BK 2017 met Pablo

Kei hard geoefend ! En alles lukte gewoon op de Brabantse Kampioenschappen ik wordt gewoon 3e in de DL2 met Pablo.
Ik startte al als 3e dus het wachten op de uitslag was zenuwslopend! Ik mocht naar het NK maar helaas ging Pablo terug naar de eigenaren waardoor ik niet kon starten. Ik ga Pablo zo erg missen.

Miss Alisia gekocht | *video

Op 15 Juli 2016 kochten wij Miss Alisia een 4 jarige New Forest van Orlando x Justice. Wij hopen met Alisia heel ver te komen.
He is een super werkwillig pony met veel talent! Klik op de foto voor filmpjes

Binky verkocht | *video

Omdat Binky echt te klein werdt voor mij hebben wij in Maart 2016 Binky verkocht aan Elles Deckers.
Wat heb ik veel plezier gehad met Binky en veel prijzen gewonnen met hemmen. Zowel met springen, dressuur als op de Welsh keuringen.
Nog nooit heeft hij wat stouts gedaan of heeft Binky mij in de steek gelaten. Het is de allerliefste pony die je je kunt vinden!! 
Hieronder een filmpje met mooie momenten met Binky. In mijn album kun je een fotoalbum vinden met allemaal mooie foto's

Eerste Bixie dressuurproef | *video

Mijn allereerste Bixie proefje met Binky. Binky was in het begin altijd een beetje stout hij keerde dan steeds om en wilde naar de uitgang. Toen moest ik er om huilen en nu moet ik er heel erg om lachen.
klik op lees meer voor de video

Eerste lessen op de club | *video

Na een paar maandjes zijn we met Binky voor het eerst naar de club gegaan. Eerst voor privé lessen late rom ook mee te doen aan de clublessen. In het begin moest mama nog mee rennen de hele les maar al snel durfde ik ook los.
klik op de foto voor video's

Shamrock Hot Water gekocht

Het was maart 2012 toen mama ineens een hele knappe palomino voorbij zag komen op marktplaats.
Ze was meteen verliefd! We zijn direct in de auto gesprongen en naar Lilian Mulder gereden.
Shamrock Hot Water die we later Binky noemde hebben we toen gekocht en wat hebben wij een plezier met hem gehad. Echt een gouden pony! 

Tessa leert paardrijden | *video

Tessa is inmiddels 6 jaar oud en leert paardrijden op Afke. Ze vindt het super leuk en leert het snel. Klik op de afbeelding voor een video

Afke gekocht

In november 2007 kochten mijn ouders Afke voor mij een spierwitte Welsh A. 
Ik was toen zelf nog maar 2 jaar oud maar het begin is hiermee gemaakt.
Van 2008 t/m 2011 heeft Paulien Beekwilder ons buurmeisje Afke gereden ze reedt er zowel thusi als op de ponyclub mee.