Tessa van Hemert

 

Ik ben begonnen met paardrijden toen ik 6 jaar oud was. Mijn eerste pony was Afke een wit welshje van 116. Al snel kocht mama Binky (Shamrock Hot Water) een hele mooie en lieve Palomino, met Binky ben ik van de B naar de M1 dressuur gereden ook heb met Binky veel gesprongen dat kon hij super goed. Met Binky heb ik super veel prijzen gewonnen en ben ik 2x clubkampioen springen geworden. We zijn alle seizoenen naar de Brabantse geweest.

 

Na Binky kwam Skydiver ook een Palomino een hele grote B pony, Sky heb ik niet zo lang gehad omdat ik zo hard groeide was hij al snel te klein voor mij. In maart 2016 kreeg ik de kans om Pablo te gaan rijden, met hem heb ik heel veel prijzen gewonnen ik bracht hem uit in het L springen en L2 dresssur. Ik ben met Pablo 3e geworden op de Brabantse Kampioenschappen L2 dressuur we mochten zelfs naar het NK helaas is dit niet doorgegaan omdat Pablo terug ging naar de eigenaren.
Sinds Juli 2016 heb ik Miss Alisia, Miss Alisia is een 5 jarige D pony merrie van Orlando x Justice R met Alisia hoop ik ooit op het EK te mogen rijden, Alisia wil altijd voor je werken heeft echt heel veel talent. We zijn op het moment hard aan het oefenen en brengen haar deze zomer voor het eerst uit in de L1, omdat ze nog zo jong is doen we het rustig aan. Sinds kort heb ik een nieuwe pony hij heet Bono S. , Bono heeft al veel ervaring hij heeft in het verleden Z2 gelopen en is ook op internationale wedstrijden gestart. Van Bono hoop ik veel te kunnen leren en ons doel is om met hem zo snel mogelijk in het Z te rijden.